Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Kirjat

  Visio paremmasta maailmasta (e‑kirja)

  The new social model promotes the well-being of all and provides solutions to current problems. We live in a world of great social and economic inequality. Mankind is facing the serious consequences of climate change. <span ...

 • Kirjat

  Maailma muutoksessa – ja muita viestejä henkisen tiedon lähteeltä

  Tähän teokseen kootut Maetreyii Nolanin välittämät intuitiiviset viestit kattavat laajan aihealueen. Kirjassa tarkastellaan maailman nykyistä kriisitilannetta ja sen ratkaisua, tulevaisuuden visioita ja avaruusystäviemme vaikutusta. Kokoelma käsittelee myös luonnonympäristön merkitystä, jumalattaria ja naiseutta, taidetta, äänen hienosyistä maailmaa sekä ihmisen henkistä ulottuvuutta.

 • Kirjat

  Visio paremmasta maailmasta

  Uusi yhteiskuntamalli edistää kaikkien hyvinvointia ja tarjoaa ratkaisuja nykyisiin ongelmiin. Elämme maailmassa, jossa vallitsee suuri sosiaalinen ja taloudellinen epätasa-arvo. Ihmiskunta on kohtaamassa ilmastonmuutoksen vakavia seurauksia.

 • Kirjat

  Johdanto joogaan ja meditaatioon

  Ananda Sevan opas henkisen tien kulkijalle. Intialaisen henkisen mestarin Shrii Shrii Anandamurtin (1921-1990) antama Ananda Margan henkinen tie inspiroi kokonaisvaltaisella ja systemaattisella lähestymistavallaan.

 • Kirjat

  Siunattu tila

  Raskaus ja synnytys voivat olla naiselle henkisesti inspiroivaa aikaa! Anandamaetreyiin välittämät Shrii Shrii Anandamurtin viestit tuovat henkisen näkökulman ja syvyyttä tähän naisen vahvaan kokemukseen kuin myös äidinrooliin ja naiseuteen.

 • Kirjat

  Uushumanismi – Arvoperusta yhteiskunnalle

  Uushumanismi on filosofia, joka laajentaa humanismin koskettamaan kaikkia olentoja. Se saa inspiraationsa siitä tietoisuudesta, että kaikki elämä on yhteenkietoutunutta ja keskinäisessä riippuvuussuhteessa. Uushumanismi on se filosofinen pohja, jolle Proutin yhteiskuntateoria perustuu.

 • Kirjat

  Kosketa Ääretöntä – ihmisyyden suuri seikkailu

  ”Tee mielestäsi kirkas ja puhdas kuin keväinen vuoripuro, kuin linnunlaulu aamuvarhaisella. Tahraton kuin lootuksen kukka, joka avautuu aamuaurinkoon. Tämä on sinun oikea olotilasi, tämä on sisin luonteesi.” Maetreyii Nolan Shrii Shrii Anandamurtin inspiroimana.

 • Kirjat

  Yama ja Niyama – henkisen elämän eettinen perusta

  Vuosituhansien ajan ihmiskunnan tietä viitoittaneet eettiset ohjeet yama ja niyama ovat edelleen elinvoimaisia. Henkilökohtaiset valinnat vaikuttavat aina ympäröivään yhteiskuntaan; elämä tällä planeetalla on kudos, jonka jokainen lanka joko kirkastaa tai samentaa kokonaisuutta.

 • Kirjat

  NAISEN VOIMAN LÄHDE – NAISMYSTISISMI

  Kun Pyhän Naiseuden kasvot jälleen tunnistetaan ja naisellisia ominaisuuksia vahvasti ilmaistaan, silloin yhteiskunta muuttuu, ja monet hankalimmista ongelmista saavat ratkaisunsa.” Maetreyii Nolan Shrii Shrii Anandamurtin inspiroimana.

 • Kirjat

  Hiljaisuuden kuiskaus – Mietteitä henkiselle polulle

  ”Avaudu pyhyydelle kaikissa sen muodoissa, ja näet Korkeimman kaikkialla ympärilläsi: eläimissä, kasveissa, tähdissä. Ilosi on pysyvää.”
  Hiljentymiseen kutsuvat mietelauseet ovat otteita viesteistä, joihin niiden välittäjä, Maetreyii Nolan on saanut innoituksen henkiseltä opettajaltaan Shrii Shrii Anandamurtilta.

 • Kirjat

  Joogan viisautta tantratieteen valossa

  Teos esittelee joogan ikivanhan tieteen, tantran, peruskäsitteitä pääasiallisesti intialaisen henkisen mestarin Shrii Shrii Anandamurtin (1921-1990) puheiden ja kirjoitusten pohjalta.Teos pyrkii antamaan mm. vastaukset kysymyksiin, mistä ja miten maailma on syntynyt, mikä on ihmisen tarkoitus ja päämäärä.

 • Kirjat

  Joogan psykologiaa – Elämänohjeita ja inspiraatiota henkiselle tielle

  Joogan ikivanhaan kokemusperäiseen käsitykseen pohjautuva näkemys ihmisestä haastaa modernin psykologian ihmiskuvan, haastaa sen tutkimaan älyn ja tunteiden, kaikkien kognitiivisten toimintojen lisäksi henkisyydeksi kutsutun ilmiön olemusta ja vaikutusta ihmisen psyykeen.