Tule mukaan ilmaisiin Joogafilosofia-luentoihin marraskuussa!

Liisa Kanniston, Sarasvati Ma’n johdattelemana perehdymme kahteen joogafilosofian perustaavaa laatua olevaan kokonaisuuteen. Jos alla olevat aiheet kiinnostavat, ota yhteyttä yogadiipali@gmail.com, niin saat zoom-osallistumislinkin!

Sunnuntaina 8.11.2020 klo 19.00 Brahmacakra – kosminen kiertokulku

Brahmacakra on teoria maailmankaikkeuden synnystä, kehityksestä ja päämäärästä. Se kertoo luomistarinan: mistä materia on peräisin, miten elämä ja yksikkömieli syntyvät ja kehittyvät, mikä on kaikkeuden päämäärä. Se selittää pimeän aineen, mustat aukot ja planetaarisen ekosysteemin sekä evoluution. Evoluutio ja jälleensyntymisteoria ovat tekijöitä, jotka ohjaavat yksikkömieltä evoluution portailla.

Sunnuntaina  22.11.2020 klo 19.00 Kosmisen mielen ulottuvuudet eli lokat

Joogatieteen mukaan Kosminen Mieli sisältää seitsemän ulottuvuutta, lokaa, karkeasta hienosyiseen. Hienosyisimmillä tasoilla sijaitsevat ei-fyysiset entiteetit, valokehot, luonnonhenget, akasiset aikakirjat, valo-olennot eli enkelit. Luennolla selviää myös, mitä tapahtuu kuolemassa ja sen jälkeen.

Hiljaisuuden retriitti 13.-15.11. 2020 Sipoossa, Nilsaksen Leirikeskuksessa

Tule tutkimaan omaa ydintäsi ja löydä paikkasi muuttuvassa maailmassa! Meillä kaikilla on oma yksilöllinen tiemme ja intohimomme, oma svadharma. Oman intohimon löytäminen lisää hyvinvointia, suuntaa toimintaamme ja vaikuttaa siihen, mitä saamme aikaiseksi. Intohimon ohjaamassa elämässä ihmissuhteet ja tavoitteet ovat  sopusoinnussa todellisen luontomme kanssa ja kuljemme kohti henkistä päämääräämme – ykseyttä. Arjen kiireen keskellä oma svadharma ei välttämättä heti avaudu. Matkan aikana se voi myös muuttua ja selkiytyä ja elämä saa taas uuden suunnan.

Astu kanssamme hiljaisuuteen kuuntelemaan ja vahvistamaan suhdetta sisimpääsi joogaten, meditoiden, ulkoillen, saunoen ja luovia menetelmiä käyttäen. Retriitti sopii aikuisille, jotka jo harjoittavat säännöllistä meditaatiota.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset täältä.

Joogaopettajien teemaviikonloppu 20.-21.3.2021 Frantsilassa

Tämän vuoden teemana on TÄYTTÄ ELÄMÄÄ! Tasapainoa ja harmoniaa eri elämänvaiheissa joogisten harjoitusten keinoin. Ohjelma on tarkoitettu täydennyskoulutukseksi Ananda Sevan Joogaopettajakoulutuksesta valmistuneille.

Miten joogiset harjoitukset auttavat arjessa, kun elämä stressaa, koemme kiputiloja tai vaihdevuodet lähestyvät? Näitä asioita kohtaamme omassa, läheistemme ja oppilaittemme elämässä. Viikonlopun aikana käymme läpi luentojen, harjoitusten ja keskustelujen avulla keinoja,  joilla hoidamme itseämme asanoiden, meditaation, mantrojen, ruokavalion ja yrttien avulla.  Viikonloppu koostuu kolmesta kokonaisuudesta: 

  • rentoutuminen
  • kivunlievitys
  • vaihdevuosioireet                                                                                                                                      

Lisätietoja ja ilmoittautuminen verkkokaupassa / koulutukset

Muita tapahtumia eri paikkakunnilla

Espoo

Espoon Matinkylässä alkavat yhteismeditaatiot lauantaisin klo 16. Metrolla pääsee. Tarkemmat tiedot Sarasvati Ma:lta, laita tekstari 050 5846 896 tai meilaa liisa.kannisto.mail(a)gmail.com.

Hämeenkyrö

Meditaatioillat

Meditaatioillat torstaisin Virpin ja Jamesin kodissa (Kyröspohjantie 319) alkaen klo 18.00. Lauluja ja kiirtania, meditaatio  20-30 min. Yrttiteetä niille, jotka ehtivät jäämään. Soita ja varmista tulosi, jos et käy säännöllisesti.  

Virpin ja James’in joogaretriitti voimaantumisen ja onnellisuuden lähteenä 20.-22.11.2020 (pe klo 16 – su klo 15)

Tule nauttimaan Frantsilan Luomuyrttitilan perustajien Virpin ja James’n rentouttavasta retriitistä. Nautimme joogasta, meditaatiosta, yrtti- ja luontaishoidoista idyllisessä Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa.  Joogaruokavalio ja ayurveda syventävät ymmärrystä siitä, miten soveltaa joogaa yksilöllisesti. Lisäksi opimme Shrii Shrii Anandamurtin antamia yleisempiä terveysmudria ja itsehoidollisia prana- eli hengityshoitoja. Herkullinen kasvisruoka, hoidot, yrttisauna sekä luontoretki nuotioineen kruunaavat retriitin.

Hinta: 370€ / hlö täysihoitoineen

Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen meditaatio-ohjaukseen.

Ilmoittautumiset 1.11. mennessä: www.frantsila.com/kurssit (kerro samalla mahdollisista ruoka-aineallergioistasi) ja tiedustelut: koulutukset@frantsila.com / 03 343 5500

Onnellisuutta ja rauhaa Uuteen Vuoteen

31.12. 2020- 2.1.2021 (to klo 12 –  la klo 15.30)

Otamme uuden vuoden vastaan valoisassa ja levollisessa ilmapiirissä: Nautimme luonnosta, nuotion tulesta ja erilaisista luontaishoidoista. Teemme myös itsellemme henkilökohtaisen kukkaterapeuttisen uutoksen ja parfyymin kotiinviemiseksi, uuden hyvän alun vahvistamiseksi. Saunassa teemme yrttisiä hoitoja ja kuorintoja ja kohotamme mieltämme saunaseremonioilla.  Luomme uutta voimaa tulevalle vuodelle uuden vuoden seremonioilla ja juhlalla.

Vetäjinä: Virpi ja James Cormier ystävineen

Hinta: 370,- / hlö sisältäen ohjelman ja täysihoidon

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 15.12. mennessä: www.frantsila.com/kurssit  /  03 343 5500  /  koulutus@frantsila.com  

Katso Frantsilan muita ohjelmia osoitteesta www.frantsila.com/kurssit

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Virpi Raipala-Cormier, Sarvani 0400 904 516, virpi-raipala-cormier (a)frantsila.com

Karjalohja

Joogatunti tiistaisin klo 18.30-20.00 Villa Vanha Passi, Mikolanraitti 9.

Kysy lisää: Katja Tanner, Jayadevii, katjatanner(a)icloud.com, Facebook/myfeel.

Leppävirta

Joogatunteja Leppävirralla ja joogapäiviä Varkaudessa ja Kuopiossa.

Katso: ilo-olo.blogspot.com, www.ilo-olo.fi, facebook/Ilo-Olo

Kysy lisää: Merja Vihavainen, Mirabai 040 5820 155, Kari Timonen, Kapila 040 5186 111.                                                                                   

Porvoo

Joogan viikkotunteja ja yhteismeditaatioita. Henkilökohtaista meditaatio-opetusta ajanvarauksella Kerran kuussa MeditaatioParty, Sadhana Shivir pari kertaa syyskaudella. Kysy lisää: Piri Aarnikko, Diipáli 040 828 8889, piri.aarnikko(a)gmail.com, piriaarnikko.com.

Salo

Joogan ja meditaation ohjausta Salon alueella sekä jooga- ja meditaatioretriittejä Suomessa ja ulkomailla.                                                                                              

Kysy lisää: Heli Sarparanta, Rádhiká: heli.sarparanta(a)gmail.com, www.helisarparanta.fi