Tilaus- ja toimitusehdot henkilöasiakkaalle

Ananda Seva ry tarjoaa koulutuksia, retriittejä ja muita tapahtumia jäsenille ja ei-jäsenille. Myös erilaiset julkaisut kuuluvat tuotetarjontaamme.

Tutustu tuotteeseen ja tuotetietoihin huolella ennen tilausta. Tilaa sitten tuotteet  verkkokaupan kautta lisäämällä tuotteet ostoskoriin. Verkkokaupassa tehtyjen tilausten maksutapavaihtoehtona ovat Klarna tai pankkisiirto. Klarna takaa turvallisen maksutapahtuman. Emme siis tallenna tai saa tietoomme tilitietojasi.

Tuotteiden toimittaminen ja aikataulu

Verkkokaupastamme tilatut tuotteet toimitetaan antamaasi postiosoitteeseen . Maksaessasi pankkisiirtona lähetämme tilauksesi, kun maksu näkyy tilillämme.

Postimaksut

Lähetettävien tuotteiden lähetyskulut Suomeen määräytyvät painon mukaan seuraavasti:

  • 0 g – 250 g: 3,30 €
  • 251 g – 2 kg: 6,65 €
  • 2001 g – 35 kg: 10 €

Palautus ja tilauksen peruuttaminen

Palautusoikeus on 14 päivää.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain ennen sen toimittamista ja 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaan on ilmoitettava tilauksen peruuttamisesta kirjallisesti lähettämällä sähköpostia. Asiakkaan katsotaan vastaanottaneen hänelle lähetetty tilaus kahden arkipäivän kuluttua postin postileimasta, tai jos on kyse paketista, sinä hetkenä, kun paketti on luovutettu asiakkaalle. 

Palautettavan tuotteen mukana tulee olla tiedot tilauksesta, tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä tilinumero maksun palautusta varten. Nimettömiä palautuksia emme voi käsitellä.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikelpoinen ja käyttämätön. Tuotteita tulee käsitellä varoen eikä niitä saa tarpeettomasti avata.

Peruutusajan jälkeen (14 päivää tuotteen vastaanottamisesta) lähetettyjä palautuksia tai palautuksia, joista ei ole tehty peruutusilmoitusta, emme valitettavasti voi ottaa vastaan. Veloitamme aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut täysimääräisinä. 

Tilauksen peruutukset ja reklamaatiot ilmoitetaan kirjallisesti. Tuotepalautukset lähetetään alla olevaan osoitteeseen.

Ananda Seva ry/Piri Aarnikko

Åminsbyntie 146

06830 Kulloonkylä

Rajoitukset

Asiakkaana olet vastuussa antamistasi tiedoista ja toimitusosoitteen oikeellisuudesta. Postin toimitusosoitteesta tulee ilmetä vastaanottajan nimi, katuosoite, postinumero ja paikkakunta. Nimessä tulee käyttää c/o merkintää, jos saajan nimi on eri kuin ovessa tai postilaatikossa ilmoitettu.

Jos ilmoitat toimitusosoitteesi virheellisesti ja posti palauttaa lähetyksen lähettäjälle virheen vuoksi, Ananda Seva on oikeutettu veloittamaan postitus- ja rahtikulut käsittelymaksuineen toteutuneiden kustannusten mukaisesti (lähetys- ja palautuskulut). Posti varaa oikeuden olla jakamatta lähetystä osoitteeseen, jossa väestörekisteritietojen tai postin omien tietojen mukaan ei asu lähetyksessä ilmoitettua henkilöä (käytettävä c/o merkintää).

Käyttö- ja tekijänoikeudet 

Kaikki painotuotteemme ovat henkilökohtaisia ja yksilöllisiä hankintoja, ei kaupalliseen käyttöön tarkoitettuja. Niitä ei saa kopioida, jakaa tai luovuttaa kolmansille osapuolille missään muodossa. Tuotteiden osittainenkin kopioiminen on tekijänoikeuslain vastaista.