Kosketa Ääretöntä – ihmisyyden suuri seikkailu

25,00 

”Tee mielestäsi kirkas ja puhdas kuin keväinen vuoripuro, kuin linnunlaulu aamuvarhaisella. Tahraton kuin lootuksen kukka, joka avautuu aamuaurinkoon. Tämä on sinun oikea olotilasi, tämä on sisin luonteesi.” Maetreyii Nolan Shrii Shrii Anandamurtin inspiroimana.

Osasto:

Kuvaus

 

Kirjan sisällön ovat alkuperäisestä englanninkielisestä materiaalista (InspiredWritings) valinneet, toimittaneet ja suomentaneet Leena Juvonen ja Liisa Kannisto.

Koko A5, 250 sivua.

Shrii Shrii Anandamurtin henkisen läsnäolon inspiroimat, Maetreyii Nolanin kautta virtaavat intuitiiviset viestit tavoittavat henkisen etsijän sisimmän, sen mikä piilee kaikkein huolien ja murheiden, hetkellisen ilon ja mielihyvän tuolla puolen. Ne kertovat myös luomakunnan ykseydestä kiehtovalla tavalla, ja käsite yhdestä ainoasta todellisesta Gurusta koskettaa etsijää henkisestä suuntauksesta riippumatta. Idän ikivanhaa viisautta nykyajan ihmiselle!

”Etsi tie todelliseen kotiisi. Nouse vuorten korkeuksiin, laskeudu merten syvyyksiin, pois kaiken hälyn keskeltä. Vaella sydämesi sisimpään. Siellä, sydämesi hiljaisuudessa, löydät rakkauden, löydät todellisen kotisi. Sinne sinä kuulut, siellä olet turvassa elämän myrskyiltä.”

 

Lisätiedot

Paino 0.315 kg
Mitat 21.0 × 14.8 × 1 cm