Ananda Sevan kesäretriitti Elontulessa

Karjalohjalla 26.-28.6.2020.

Niin kiitollisina poikkeuksellisen kevään jälkeen matkasimme yhteen viettämään kesäviikonloppua joogan, meditaation, tanssin, laulun, taiteen ja luonnon hoitavien ja ravitsevien vaikutusten äärelle.

Retriitin teemana oli Kukoistava uusi maailma. Vahvistimme omaa kukoistustamme ja pohdimme, miten uusi kukoistava maailma syntyy ja miten voimme omalta osaltamme luoda sitä. Symboliksi kukoistavalle uudelle maailmalle loimme yhdessä huikean mandalan.

Asanoilla ja meditaatiolla hoidimme kehoamme, mieltämme ja sieluamme ja palauduimme sisimpään vahvistamaan yhteyttä Valoon. Saimme kokea myös Runojoogan, joka kosketti, kuljetti sisäisen luonnon syliin, avasi kyynelkanavat ja antoi rauhaa.

Taikametsäretkellä koimme Pyhän metsän lumon ja pysähdyimme kunnioittamaan koko luomakuntaa.

Lauloimme sydäntä avaavia lauluja ja tanssimme keventäen ja ytimeen palaten.

Tutustuimme taiteen merkitykseen kohottavana elämän osana. Osallistujista löytyi monta taitelijaa – he olivat koonneet taidenäyttelyn ja esittelivät luomuksiaan.

Virvoitusta ja yhdessäoloa tarjosi kaunis uintiretki. Koivukujan päässä siintää puhdas Puujärvi, joka virvoitti ja viilensi hellepäivien hellimiä.

Uljas ja kaunis Elontuli tarjosi turvallisen ja harmonisen ympäristön retriitin viettoon. Elontulen väki hemmotteli meitä sattvisella, herkullisella ja ravitsevalla kasvisruualla, joka oli pääosin gluteenitonta ja vegaanista.

Retriitin lopuksi mietimme, miten jokainen voimme omalla luonnollisella tavallamme edistää kukoistavan uuden maailman syntyä. Miten upeita asioita osallistujat toteuttavatkaan lähitulevaisuudessa – kukoistava maailma on tässä ja nyt!

” Sydän auki laulaen ja tanssien, kohdaten kaikkeuden kauneuden.

Siskona vierellä, käsi kädessä pimeydessä.

Syleillen viisautta ja totuutta.

Sisäistä valoa voimistaen, yhteyttä täydellistäen

olen tässä oikeassa hetkessä.”

Saranii

Iloisiin jälleennäkemisiin syksyn Hiljaisuuden retriitissä! Lisätietoa löydät pikapuolin kotisivultamme www.anandaseva.fi.

Kiitollisin mielin Sandhya

Lisää kuvamuistoja:
http://sma-blogi.blogspot.com