Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Retriitit

  Happy Together! Kesäretriitti 28.6.-1.7.2021

  Unohtumaton koko perheen kesäretriitti kesäisen luonnon keskellä Kemiönsaarella! Joogaamme, meditoimme, tanssimme, laulamme, liikumme luonnossa, uimme ja saunomme. Huom! Retriitti toteutetaan viranomaisten turvallisuusohjeita noudattaen, niin että voimme nauttia kesäisestä retriitistä koronasta huolimatta.

   

   

 • Retriitit

  Vappuretriitti Frantsilassa

  Missä ovat sielusi juuret? Mitä syvemmälle luomme omat juuremme, sitä kauniimpana ja vahvemmin ilmennymme ja elämme. Keväinen luonto antaa voiman uusille aluille, siementen kylvölle, sydänyhteydelle. Kevään valossa joogaamme, meditoimme, teemme kevätseremonian ja oman sielun tuoksumme, tanssimme, laulamme ja voimaannumme.

  Olet tervetullut!

 • Retriitit

  Hiljaisuusretriitti 13.-15.11.2020

  Tule hiljaisuuteen kuuntelemaan ja vahvistamaan suhdetta sisimpäsi kanssa meditoiden, joogaten, ulkoillen, saunoen ja luovia menetelmiä käyttäen. Voit osallistua ohjelmaan vapaasti oman kiinnostuksesi ja jaksamisesi mukaan. Ainoastaan meditaatiohetket alkavat ja päättyvät sovitusti ja ne rauhoitetaan kulkemiselta. Retriitin aikana on tarvittaessa mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun retriitin ohjaajan kanssa, mikäli hiljaisuudessa nousee pintaan asioita tai tunteita, joista pitäisi saada puhua jonkun kanssa.

  Huom! Retriitti toteutetaan …

 • Retriitit

  KUKOISTAVA UUSI MAAILMA! Kesäretriitti 26.-28.6.2020

  Unohtumaton koko perheen kesäretriitti kesäisen luonnon keskellä! Joogaamme, meditoimme, tanssimme, laulamme, liikumme luonnossa, uimme ja saunomme. Ohjelmassa myös: Miten valmistaudumme suureen muutokseen maailmassa? Kuinka rakennamme uuden yhteiskunnan?

  Huom! Retriitti toteutetaan viranomaisten turvallisuusohjeita noudattaen, niin että voimme nauttia kesäisestä retriitistä koronasta huolimatta.