Maailma muutoksessa – ja muita viestejä henkisen tiedon lähteeltä

25,00 

Tähän teokseen kootut Maetreyii Nolanin välittämät intuitiiviset viestit kattavat laajan aihealueen. Kirjassa tarkastellaan maailman nykyistä kriisitilannetta ja sen ratkaisua, tulevaisuuden visioita ja avaruusystäviemme vaikutusta. Kokoelma käsittelee myös luonnonympäristön merkitystä, jumalattaria ja naiseutta, taidetta, äänen hienosyistä maailmaa sekä ihmisen henkistä ulottuvuutta.

Osasto:

Kuvaus

Koonnut ja toimittanut Liisa Kannisto.

Koko: A5, 200 sivua.

Kirjaan kootut Maetreyii Nolanin välittämät intuitiiviset viestit kattavat laajan aihealueen:

  • Maailma muutoksessa
  • Tulevaisuuden visioita
  • Avaruusystäviemme vaikutus
  • Luonto ja ihminen
  • Äänen henkinen tiede
  • Taiteen merkityksestä
  • Jumalatar ja naiseus
  • Henkinen ulottuvuus

Kirjassa tarkastellaan maailman nykyistä kriisitilannetta ja sen ratkaisua, tulevaisuuden visioita ja avaruusystäviemme vaikutusta. Varhaisimmat viestit ovat 1990-luvun alkupuoliskolta ja uusimmat vuodelta 2019.

Maetreyii kokee saavansa viestit Shrii Shrii Anandamurtin henkisen läsnäolon inspiroimana. Mukana on myös Bhavanandan (Marc Nevas) välittämiä viestejä samasta lähteestä sekä otteita Anandamurtin fyysisen elämänsä (1929-1990) aikana pitämistä puheista. Viestit puhuttelevat nykyhetken tiedostavaa ja pohtivaa lukijaa antaen ajattelulle uusia ulottuvuuksia ja viestien sisältämille aiheille syventäviä merkityksiä. 

Otteita Ultra-lehden kirja-arvioinnista

” Syvällistä ja laaja-alaista ymmärrystä maailman tilanteeseen, ihmisen toimintoihin ja hengen elämään tarjoaa tämä kokoelma Maetreyii Nolanin vastaanottamia intuitiivisia viestejä.

Tämän kirjan sisältö taatusti kiinnostaa laajaa yleisöä, sillä nykyhetken uutisten ja keskustelujen aiheet avartuvat nyt massamedian viestejä syvällisemmiksi näkymiksi taustoihin ja tulevaisuuteen. Edessä ei ole maailmanloppu vaan paremman yhteiskunnan alku! Uusi yhteiskunta tulee perustumaan henkisiin ja moraalisiin arvoihin. Tietoisuus ja teknologia voivat kehittyä käsi kädessä; ihmiskunta ei ole luhistumassa takaisin alkeellisiin oloihin.

Ihmisen suhde luontoon ja kaikkeuteen on tietenkin erityinen: “Ihmisenä sinulla on suuri lahja tarkastella kosmosta, hiljentää levoton mielesi, avata se. Sinulla on kyky tuntea elämä ympärilläsi, tulla osaksi kosmista ilmenemismuotoa, pranaa, elämänvoimaa, olla tuossa verkostossa ja sulautua kosmiseen alkulähteeseen.” Kirjan selkeä teksti on paikoitellen runollisen kaunista ja opastaa virittäytymään elävien olentojen tunteisiin ja sanomaan.

Ananda Sevan edustama uushumanismi tunnustaa kaikki olennot osaksi samaa perhettä. Kirjassa on myös oma lukunsa planeettojen välisistä yhteyksistä, avaruusolennoista ja heidän vaikutuksestaan ihmisen evoluutioon. Syvälle kosmisiin alkuvoimiin päästään äänivärähtelyjen henkisen tieteen osiossa. Pohditaan myös taiteen erottamatonta olemusta ihmisen sielunelämässä ja itseilmaisussa. Yhteenvetona paneudumme vielä ihmisen henkiseen ulottuvuuteen, joogan elämäntapaan, elämän sykleihin ja rakkauteen kaiken perustana. Kokonaisvaikutelmana tästä kirjasta henkii lohdullisuus, puhtaus ja selkeys.”

Heikki Juutilainen

 

 

Lisätiedot

Paino 0.383 kg
Mitat 21.0 × 14.8 × 0.8 cm