NAISEN VOIMAN LÄHDE – NAISMYSTISISMI

25,00 

Kun Pyhän Naiseuden kasvot jälleen tunnistetaan ja naisellisia ominaisuuksia vahvasti ilmaistaan, silloin yhteiskunta muuttuu, ja monet hankalimmista ongelmista saavat ratkaisunsa.” Maetreyii Nolan Shrii Shrii Anandamurtin inspiroimana.

Osasto:

Kuvaus

Alkuperäismateriaali: Feminine Mysticism, Secrets of the Empowered Feminine
Käännös: Liisa Kannist0

Koko A5, 250 sivua

Maetreyii Nolanin välittämiä viestejä, aiheina  naiseus, naisen henkinen potentiaali, avioliitto, seksuaalisuus, äitiys, lastenkasvatus, naisen fysiologia, muinaiset matriarkaatit  ja naisen asema nyky-yhteiskunnassa. Todellinen tietopaketti ja inspiraationlähde nykyajan naiselle, joka tutkii juuriaan ja omaa naiseuttaan! Myös mies hyötyy tästä tiedosta; julkaisussa käsitellään myös miehen henkisen tien ominaispiirteitä sekä aviomiehen ja partnerin roolia. 

Kirjan sisältö
Naisen esihistoria
 • Muinaisen ajan matriarkaatit
 • Naisten sivilisaatio Vanhassa Euroopassa
 • Oliko ensimmäinen henkinen mestari nainen?
Naismystisismi ja naisen henkinen tie
 • Johdanto naismystisismiin
 • Tantra ja naiset
 • Tantra ja naismystisismi
Seksuaalisuus, parisuhde, naiseus, miehisyys
 • Seksuaalisuus ja yhteiskunta
 • Henkisyys ja seksuaalisuus
 • Miehen henkinen tie
 • Avioliitosta
Naisen fysiologia, äitiys, lasten hoito
 • Naisten vaivat ja niiden alkusyy
 • Ohjeita odottavalle äidille
 • Henkisestä äitiydestä ja lasten kasvattamisesta
Nainen ja yhteiskunta
 • Mitä on naisten todellinen vapautuminen
 • Naisen syklit ja työelämä
 • Palkaton kotityö

Lukijoiden arvioita ja kommentteja

” Vein kirjat kirjastoon ja satuin katsomaan uutuudet lävitse ja löysin mielenkiintoisen kirjan. Kirja perustuu Shrii Shrii Anandamurtin henkisen läsnäolon inspiroimana kirjan naismystisismistä. Kirjan on kirjoittanut Maetreyii Nolan. Kirja käsittelee aiheita kuten matriarkaatti, naismystisismiä, seksuaalisuus, parisuhde, fysiologia, äitiys, työelämä ja yhteiskunta. 

Olen iloinen, että kirja käsittelee naiseutta hyvin kauniisti ja suurenmoisena voimana, jota jokainen nainen tulisi ottaa käyttöön ja on saanut lahjaksi syntymällä naiseksi. Siinä puhutaan mm kuinka naisille pitäisi olla oma henkinen tie kuljettavana eikä sekoittaa maskuliinisiin teihin tai oppeihin, koska olemme koostumkseltamme erilaisia ja sen takia henkinen tiemmekin ovat erilaisia. Aivan loistava kirja, pidin siitä kovasti.”

Nettiarvio

 

” Teos avaa huikean näkymän naiseuteen, ihmisyyteen, evoluutioon; se puhkoo odottamattomia väyliä uudelle ajattelulle. Teesitehtailut tässä on jätetty sikseen; konstailemattomat ohjeet aina ravitsemuksesta naisten rituaaleihin ja lasten kasvatukseen ovat yhtä kiinnostavia kuin suurenmoiset teoriaosuudetkin. Naisia kannustetaan tuomaan rohkeasti panoksensa evoluutiohyppäykseen, joka kantaa koko luomakunnan uuteen, synergeettiseen ykseyteen. Jotta hyppy onnistuisi, naisia haastetaan rakentamaan itsetuntemustaan ja luontaista henkisyyttään – sekä tukemaan toinen toistaan.” 

Leena Juvonen

 

” Mitä muuta naiseus on kuin pinnan kaaria ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion tasapäistettyä tasa-arvoa? Naismystisismi –kirja antaa uusia ajatuksia ja vastauksia kysymyksiin ikiaikaisesta naiseudesta. Vastauksia, jotka tämän hetken yhteiskunnassa ovat vielä piilossa, mutta jotka jokainen nainen tietää hätkähdyttävän oikeiksi.

Mari Vataja

 

” Luin tätä kirjaa ja sen miehen tietä käsitteleviä osia isän ja isoisän silmin, muistellen omaa kasvuani pojasta mieheksi. Yksi kirjan viesteistä minulle on, että viisaus kasvaa vain vuorovaikutuksessa. Miehuuteen kasvamista ja vuorovaikutustaitoja pitäisi opettaa pojille jo varhain. Pitäisi opettaa, mitä parisuhde syvimmiltään merkitsee. Tässä kirjassa – niin naismystisismiä kuin se käsitteleekin – on aineistoa, joka sopisi loistavasti ”miehuuskurssien” sisällöksi! Opetusta tarvitaan, koska yhteiskunnan arvot eivät ole terveet ja harva perhe on niin vahva, että pystyy vastustamaan valtavirtaa. Tämä kirja antaa toivoa: muutos on mahdollinen.”

Paul Betcke

 

Lisätiedot

Paino 0.400 kg
Mitat 21.0 × 14.8 × 1.5 cm