Lahjoitus

10,00 

Ananda Seva on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka sydämen asiana on edistää ihmisen henkistä kehitystä joogan, meditaation ja muiden henkisten harjoitusten avulla sekä kehittää yhteiskuntaa kaikkien parhaaksi. 

Jos haluat tukea toimintaamme, voit valita elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan lahjoitussumman muuttamalla tuotteen kappalemääriä (10 €/kpl) ostoskorissa.

 

Osasto:

Kuvaus

Ananda tarkoittaa henkistä onnea ja Seva kaikkien elävien olentojen pyyteetöntä palvelua ja auttamista. Henkiset harjoitukset, jooga- ja meditaatio-opettajien koulutus ja retriitit ovat tärkeä osa toimintaamme. Julkaisemme myös henkistä kirjallisuutta. Tuemme vähävaraisten osallistumista toimintaamme stipendien avulla.

Pyrimme lisäksi edistämään sellaisen ekologisen, eettisen ja henkisen yhteiskunnan kehittymistä, joka huolehtii kaikkien ihmisten, eläinten, kasvien ja muun luonnon hyvinvoinnista.

Näiden tavoitteiden tukemiseen otamme ilolla vastaan lahjoituksia. 

Opetukset perustuvat intialaisen P.R. Sarkarin (1921-1990), henkiseltä nimeltä Shrii Shrii Anandamurtin antamiin henkisiin harjoituksiin, filosofisiin opetuksiin, teorioihin ja ajatuksiin.

Lisätiedot

Valitse summa

10 €, 20 €, 30 €, 40 €, 50 €