Joogan viisautta
tantratieteen valossa

Shrii Shrii Anandamurtin opetukset
ja Maetreyii Nolanin välittämät intuitiiviset viestit

Teos esittelee joogan ikivanhan tieteen, tantran, peruskäsitteitä pääasiallisesti intialaisen henkisen mestarin Shrii Shrii Anandamurtin (1921-1990) puheiden ja kirjoitusten pohjalta. Se antaa vastaukset kysymyksiin, mistä ja miten maailma on syntynyt, mikä on ihmisen tarkoitus ja päämäärä. Teoksessa kuvataan mm. ihmiskehon hienosyistä olemuspuolta, kundaliinivoimaa, chakroja, mielen syvempiä tasoja ja universumin hienosyisiä ulottuvuuksia. Se selittää karman lain, kuoleman ja jälleensyntymän käsitteet nykyajalle sopivassa muodossa. Teos valottaa myös Gurun roolia sekä luo katsauksen planeettamme tulevaisuuteen.
Toisena tiedonlähteenä on käytetty Anandamurtin seuraajan, amerikkalaisen Maetreyii Nolanin välittämiä intuitiivisia viestejä, jotka tuovat lisävalaistusta joogafilosofian teoriaan ja käytäntöön.
Teos sopii kaikille, jotka haluavat tutustua syvemmin idän ikivanhaan viisauteen – siihen tietoon joka on joogan ja meditaation takana.

Kirjan luvut:

1. Tantra, valaistumiseen johtava tiede
2. Ihmisen henkinen tie
3. Brahmachakra, teoria maailmankaikkeuden synnystä, kehityksestä ja päämäärästä
4. Mikrovita - pienin elävä hiukkanen
5. Karman laki, samskara ja jälleensyntyminen
6. Naadit, chakrat ja kundaliini
7. Tanmatrat, indriyat ja pranendriya (aineen pienin hiukkanen, aistinelimet ja kuudes aisti)
8. Mielen tasot eli koshat
9. Kosmisen Mielen tasot eli lokat
10. Kuolema ja mitä sen jälkeen
11. Syntymä
12. Guru tantrassa
13. Teknologiasta ja planeetan tulevaisuudesta

”Henkisyys antaa ihmiskunnalle sellaisen hienosyisen ja mahtavan voiman, jolle mikään muu voima ei vedä vertoja. Sentähden tulee henkisyyden pohjalta kehittää rationaalinen filosofia, jonka avulla käsitellään aikamme fyysisiä, psykologisia ja yhteiskunnallisfilosofisia ongelmia.”      - Shrii Shrii Anandamurti  

Hinta 35 € plus postitus.  352 sivua.
Tilaa osoitteesta kannisto@kaapeli.fi tai anandaseva.fi palautesivulta.