Kommunikoiminen kasvien kanssa


- Jotkut ihmiset sanovat osaavansa kommunikoida kasvien kanssa. Onko todellakin mahdollista oppia tällaista kommunikaatiota, jotta voisi  ymmärtää, mitä kasvit tarvitsevat?

Varmasti voit oppia kommunikoimaan kasvien kanssa; kasvikunnan, puiden, pensaiden, puutarhakasvien, kukkien kanssa. Voit oppia tuntemaan niiden tavat. Aivan kuten sinulla on omat tapasi ja jokaisella eläimellä on omat tapansa, niin myös kasveilla on omat tapansa, oma mielen virta, oma lähestymistapa elämään. Voit oppia, et ainoastaan  tuntemaan niiden tavat, vaan myös aavistamaan niiden tunteet, sillä kasveilla on eräänlainen mieli, joka ei ole eläimen tai ihmisen mielen kaltainen, koska ne eivät liiku paikasta toiseen, ja niiden mieli kehittyy eri tavalla. Kasvien mielet  eivät sisällä ajatuksia, vaan ne kokevat ympäristönsä, ne tuntevat ympäristönsä ja niillä on tieto ympäristöstään, mutta tämä tieto ja tunne eivät noudata lineaarista ajattelua. Se on eräänlaista kokonaisvaltaista mielikuvaa. Niiden mielet toimivat eri tavalla.  Siksi tulet huomaamaan että kommunikointi kasvien kanssa on mahdollista, mutta se ei ole samanlaista kuin eläimien kanssa, ja kun pääset syvään yhteyteen kasvien kanssa, tunnet niiden mielet, ja se on sinusta hyvin virkistävää. Ne ovat eräällä lailla tasapainossa eläinkunnan kanssa, ja niiden mielet voivat virkistää sinua ja voit jopa kokea pranan siirtymistä sinuun eri kasveista, erityisesti puista, jotka voivat antaa sinulle elinvoimaa, jos ystävystyt niiden kanssa. Ja  kommunikoidessasi ystävyydellä niiden kanssa tulet huomaamaan, että rauha valtaa mielesi. Se on seurausta yhteydestä kasvikuntaan, sillä kasvien mielet resonoivat sinun mielesi värähtelyn kanssa. Ja niinpä jos ihmisellä on paljon kauniita kasveja ympärillään, tekee se hänen mielensä rauhalliseksi. Istuminen suuren puun alla tekee mielen rauhalliseksi, koska tuo puu vaikuttaa mieleesi.

Hämmästyisit, jos tietäisit kuinka paljon kasvit vaikuttavat liikkuvien olentojen mieliin, sillä liikkuvien olentojen mielet ovat levottomia, ryntäillen sinne tänne aivankuten jalat. Mutta kasvien mielet ovat rauhallisia, ne työskentelevät kokonaisvaltaisin mielikuvin kokien tunteita lineaaristen perättäisten ajatusten sijaan -  niillä ei ole tarvetta peräkkäisyyteen, koska ne eivät liiku. Mutta niiden mielet ovat sopusoinnussa liikkuvien eläinten mielien kanssa ja niillä voi olla erittäin hyvä vaikutus niihin. Eläinten ja kasvien mielet ovat kehittyneet yhdessä ja niillä on eräänlainen symbioottinen evoluutio, niiden mielen toiminnot laajentavat toinen toisiaan. Niinpä kun sinua ympäröivät terveet kauniit kasvit, tunnet niiden pranan ja niiden ajatukset siten kuin ne ajattelevat, ja se tuntuu mielestäsi miellyttävältä ja tekee mielesi rauhalliseksi.

Niinpä voit aivan varmasti kommunikoida kasvien kanssa ja oppia tuntemaan niiden tavat, niiden ajatukset ja tunteet. Mutta niiden ajatukset ja tunteet eivät ole ihmisen ajatusten ja tunteiden kaltaisia. Ne ovat kokonaisvaltaisempia, ja tuntemalla ne voit ymmärtää niiden tarpeet ja aavistaa mitä ne tarvitsevat.
Mutta opit myös nauttimaan niiden mielien läsnäolon kauneudesta ja voit kehittää niihin yhteyden aivankuten ihmisiin tai muihin liikkuviin olentoihin. Niinpä voit kehittää niihin ystävyyssuhteen, ja tulet tuntemaan rakkauden ja pranan siirtymisen sinusta niihin ja niistä sinuun. Kunhan vain hiljennät mielesi ja avaat sydämesi ja mielesi niille, niin tulet tuntemaan tämän viehättävän suhteen.